REDŐNYKAPU - IPARI REDŐNYKAPU - GARÁZSREDŐNY

Redőnykapu motorok és vezérlések

A redőnykapuk automatikus működtetésére legelterjedtebb megoldás a redőnykapu tengelyébe szerelhető csőmotor és a hozzá kapcsolódó vezérlés. A csőmotorok kiválasztása a kapu mérete és súlya alapján történik. A vezérlés történhet kényelmes távirányítóval vagy egyszerű (kulcsos)kapcsolóval. Cégünk a SOMFY motorokat és vezérléseket építi be a redőnykapukba 5 év garanciával.

 

Redőnykapumotorok

lt50» LT 50 és LT60 csőmotorok

Klasszikus többcélú csőmotorok, melyek alkalmasak redőnyök és redőnykapuk mozgatásához. A pontos típus kiválasztása a mozgatandó méret és súly alapján történik. Rendelhető RTS (rádiós) kivitelben is.

● Tájékoztató ár -LT50 Mariner 40/17: nettó 35 750 Ft.

● Tájékoztató ár -LT60 Sirius 80/12: nettó 50 850 Ft.

 

lt50nhk

» LT 50 és LT60 NHK csőmotorok

Kézi hajtóművel felszerelt csőmotor a nagyobb nyugalom érdekében: a redőnykapu áramszünet esetén kézzel is működtethető. A pontos típus kiválasztása a mozgatandó méret és súly alapján történik. Rendelhető RTS (rádiós) kivitelben is.

● Tájékoztató ár – LT50 Mariner NHK  40/17: nettó 49 140 Ft.

● Tájékoztató ár – LT60 Sirius NHK  80/12: nettó 63 390 Ft.

 

További részletekről, motorkiválasztásról érdeklődjön elérhetőségeinken! » Kapcsolat

 

 

Redőnykapu Vezérlések

kulcsos1» Vezetékes kulcsos kapcsoló

A legegyszerűbb módja a motoros redőnykapu működtetésének.

Szabadtéri kapcsoló otthona bejáratánál, időjárásálló házban. Alkalmazásával tudjuk üzemeltetni a redőnykaput mozgató csőmotort. A kulcs elfordításával hozzuk működésbe a redőnykaput. (2 kulccsal szállítjuk).

● Ár: nettó 7 700 Ft.

 

axroll1» Axroll RTS az ideális megoldás

Sokoldalú vezérlőegység redőnykapukhoz. Segítségével távirányítóval működtethetjük a redőnykaput mozgató csőmotor. Több kiegészítő biztonsági tartozékot is lehet csatlakoztatni hozzá: infrasorompó, jelzőfény, egyéb kapcsoló.

A vezérlés kompatibilis a Somfy távirányítókkal.

● Ár: nettó 19 100 Ft.

 

keygo1» Keygo 4 RTS távirányító

A kulcstartóra szerelhető Keygo 4 RTS segítségével 4 különböző terméket is működtethet, mint pl. garázskaput, kertkaput, világítást stb. (Axroll vezérlés vagy RTS kivitelű motor szükséges.)

● Ár: nettó 8 560 Ft.

 

keytis4» Keytis 4 RTS 

A Keytis 4 RTS távirányítóval maximum 4 különböző motort lehet működtetni, pl.: garázskaput, kertkaput, redőnymotort, lámpát vagy világítótestet. A távirányító egy egyedi biztonsági zárral van ellátva, mely a megfelelő PIN-kód beütését követően aktiválódik.

Lopás, vagy elvesztés esetén sem tudják kinyitni garázskapuját, redőnyét. A Keytis 4 RTS mindezeket túl billentyűzárral is rendelkezik.

(Axroll vezérlés vagy RTS kivitelű motor szükséges.)

● Ár: nettó 7 700 Ft.

 

infra1» Fotocella/Infrasorompó

Infrasorompó használatával elkerülhetők a balesetek. Alkalmazását minden motoros működtetésű redőnykapuhoz ajánljuk! Ha az infrasorompó akadályt érzékel azonnal megállítja a kaput mozgató csőmotort.

A nagyobb biztonság érdekében ajánlott 2 fotocella készlet kombinálása (egyik a kapun kívül, a másik azon belül). (Axroll vezérlés megléte szükséges.)

● Ár: nettó 9 980 Ft.

 

keypad1» RTS vezeték nélküli számkódos kapcsoló

 A rádiós számkódos kapcsoló vezeték nélkül működik. A megfelelő kódot beütve hozzuk működésbe a redőnykaput. 9 személyes kód tárolására képes. Háttér megvilágítású billentyűk, alacsony akkumulátorszint jelzés.

(Axroll vezérlés vagy RTS kivitelű motor szükséges.)

● Ára: nettó 11 980 Ft.

 

Kérje személyre szabott, egyedi redőnykapu vezérlés ajánlatunkat,
helyszíni szaktanácsadásunkat elérhetőségeinken!

» Kapcsolat

 

Partnereink

logo-expert-2    bouldingp-logo

Redőnykapu megoldások

széles redőnykapu

redőnykapu felhajtó

redonykapu-mini-ref-5

ipari redőnykapu

széles redőnykapu